Jump to content

Adeer

Uživatel
  • Příspěvků

    15
  • Registrován

  • Aktivní

Reputace

1 Jonny Sindacco

About Adeer

  • Narozeniny 05/29/1993
  1. ok díky pokusím se s tím nějak poprat
  2. Tak jsem to zkusil a stále bez výsledku, když doplním ručne ID zbraně tak to po odhlášení z DB změní na nulu. Tak tedy netuším kde je zakopanej pes... Aktualizoval jsem pwn v prvním příspěvku.
  3. Díky, té čárky jsem si nevšiml, každopádně to zbraně neukládá, nevím tedy jestli to je opravdu v tom že je to v disconnectu, ale například kill, wanted.. to ukládá zkoušel jsem načítat zbraně při loginu (ručně do tabulky doplnit zbraň s municí) zda je chyba opravdu v DC publicu, ale když zadám do publicu OnAccountLoad Weapon1 [playerid] = cache_get_field_content_int (0, "Weapon1" ); Weapon1Ammo [playerid] = cache_get_field_content_int (0, "Weapon1Ammo" ); tedy takhle public OnAccountLoad(playerid) { Wanted [playerid] = cache_get_field_content_int (0, "Wanted"); Skin [playerid] = cache_get_field_content_int (0, "Skin" ); Kill [playerid] = cache_get_field_content_int (0, "Kill" ); Death [playerid] = cache_get_field_content_int (0, "Death" ); Weapon1 [playerid] = cache_get_field_content_int (0, "Weapon1" ); Weapon1Ammo [playerid] = cache_get_field_content_int (0, "Weapon1Ammo" ); return true; } tak to vyhází errory error 028: invalid subscript (not an array or too many subscripts): "Weapon1" warning 215: expression has no effect error 001: expected token: ";", but found "]" error 029: invalid expression, assumed zero fatal error 107: too many error messages on one line
  4. Měl jsem to takhle, ale to je kravina dokonce to něšlo ani skompilovat, měl jsem ještě jednu verzi a ta taky nefungovala, zkusim vzpomenout jak byla ta druhá verze ale ta bude taky k ničemu podle mě. Upravil jsem původní kód. Tak přikládám druhou verzi co šla vykompilovat, ale do logu mysql vyhodí tento error [13:24:38] [ERROR] CMySQLQuery::Execute[] - (error #1064) You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'WHERE `ID` = 3' at line 1
  5. Upraveno hodil jsem sem celý kód Akorád jsem nevěděl jak použít spoiler, jelikož je to trochu delší. :-/
  6. Ahoj lidi, už si téměř nevím rady tak se na Vás chci obrátit a poprosit Vás o pomoc. Už nějaký den se trápím s ukládáním zbraní do databáze, ale stále bez výsledku. Vložím sem podstatnou část kódu ve kterém se to všechno odehrává, pokusy o uložení zbraní jsem odmazal protože to stejně nefungovalo. Mělo by to fungovat tak že v databázi jsou sloupce weapon1, weapon1Ammo, weapon2, weapon2Ammo... až k posledním sloupcům. Prosím tedy kohokoliv o radu jak tento problém vyřešit. Děkuji. //edit - Upraveno přidal jsem celý pwn.
  7. Nemá někdo prosím reupload toho mysql pluginu? Link už nefunguje. Díky
  8. Mohl bych tě poprosit s pomocí jeho sepsání?
  9. Zdravím všechny, chtěl bych poprosit někoho o radu, na web serveru mám script <?php if(shell_exec("start C:\\samp\samp03svr.exe")) ?> při vyvolání scriptu server jen problikne a do logu vypíše že mám změnit rcon heslo, přitom rcon heslo je změněné. Při spuštění serveru přímo že složky server naběhne bez hlášky na rcon heslo. Věděl by prosím někdo jak na to? Děkuji.
  10. Jsem ochoten ti něco menšího udělat. Máš-li nějaké návrhy napiš na email [email protected] /edit: + rozměry pokud máš nějaký daný web.
  11. Ahoj lidi, jak již jsem psal jsem začátečník v pawnu... a potřeboval bych poradit... mám kód if(strcmp("/info",cmdtext,true) == 0) { new string[1024]; strcat(string, "--------------------------------------------------------------\n"); strcat(string, "Nahraný čas:\n"); format(string, 256,"Dnů : %d || Hodin : %d || Minut : %d\n",den[playerid],hodina[playerid],minuta[playerid]); strcat(string, "--------------------------------------------------------------\n"); strcat(string, "Zabití:\n"); format(string, sizeof(string), "Zabití: %d || Smrtí: %d\n", zabiti[playerid],smrti[playerid]); ShowPlayerDialog(playerid, 44, DIALOG_STYLE_MSGBOX, "Statistiky hráče", string, "Zavrit", ""); return 1; } určitě to bude spatně celé.... potřebuji poradit Jak udělat barevný text a když je poslední řádek "format" tak to neukáže to co je nad ním... ukáže jen Zabití: a Smrtí: Všem díky za rady.
  12. Chci to udělat pro všechny vozidla + když by neměl na to průkaz tak aby ho to pokutovalo +2 WL
  13. Zdravím lidi, moc rád bych Vás ostatní poprosil o pomoc, v pawnu pracuji přibližně 2 měsíce. Potýkám se s chybou kterou na kterou bych chtěl poprosit o pomoc. Pojďme k věci. Mám udělaný mód ve kterém mám řidické průkazy na různé kategorie tedy A,B,C,D... mám v plánu udělat na tyto řidické průkazy omezení na ID aut... atp. na typ A který by zablokoval jen motorky lidem bez řidického průkazu typu A mám podmínku if(RprukazA[playerid] != 1) dále nevím jak vložit ID určitého vozidla, všem budu vděčný za rady. S pozdravem Adeer
×
×
  • Create New...