Jump to content

Kudris

Uživatel
  • Příspěvků

    171
  • Registrován

  • Aktivní

  • Vítězných dnů

    2

Kudris last won the day on 15. Červenec 2022

Kudris had the most liked content!

Reputace

14 Catalina

About Kudris

  • Narozeniny 02/23/1998

Kontaktní údaje

  • Web
    https://www.pavelkudrna.cz/
  • Steam
    kudriscz
  • Twitter
    kudriscz

Portfolio

  • Github
    Kudris
  • Pastebin
    Kudris

Návštěvníci

1977 profile views
  1. Tak to je úžasný :O To musím mít také :D
  2. Tak z hostingu se nám stal mining pool :D
  3. Rozhodně to je jedna z možností, ale vyhlídkově do budoucna uvažjeme nad tím jak by se to dalo rozšíčit a zefektivnit, to že aktuálně nepotřebujeme nativní funkce neznamená že se to za dva roky nezmění, proto by jsme rádi měli tohle podchycené.
  4. Ahoj, potřebujeme udělat jednu jednoduchou app která nebude využívat nativní funkce mobilů atd. víceméně bude jen zobrazovat data z našeho informačního systému, proto jsme se rozhodili využít nějakou multiplatformí cestu a udělat pro oba OS (android & ios) v rámci jednoho kódu, a nyní jsme před velkým rozhodnutím, xamarin jsme vyřadili a nyní přemýšlíme jestli se vydat cestou flutter nebo React Native. Byl by někdo ochotný a ideálně ze své praxe nám poradit pro co se rozhodnout? případě k tomu trošku popsat proč se rozhodl pro to a né pro to druhé? díky ♥
  5. Super, díky moc za přiblížení této funkce. Rozhodně si s tím pohraji a vyzkouším co mi bude nejvíce vyhovovat, pak dám nějaký feedback.
  6. Ahoj, na jednom interním systému řeším aby se uživateli nepřečtené informace označili. Funkčnost chci podobně třeba jako zde na fóru kde jsou označené témata které jsem jako uživatel ještě nepřečetl případně příspěvky v konkrétním tématu. Moje otázka zní, jak je tahle funkce řešena? Kam a jak se údaje o přečtení článku ukládají? Jak dosáhnout co největší efektivity?
  7. Tak škoda no, ale tak třeba aspoň na něco to využiješ :P
  8. Nešlo by tohohle docility pomocí zkratek? Reálnou zkušenost nemám, ale zkratky jsou dost efektivní a zprávy odesílat umí. Takže v nich si to jen nějak odpodmínkovat.
  9. Vypni tu ty zas*aný reklamy a klidně nastavím trvalý příkaz, nebo aspoň je dej jen na nějaké role a pro lidi co podporují finančně je vypni... Protože to mě tady vytáčí, když jsem na cestách jen s malým notebookem tak vidím víc reklam jak obsahu fóra... Jakože sorry, ale hned po načtení stránky vidět 3 reklamy a žádný obsah (když nepočítám 1.5 roku starý topic ve slideru) screenshot (samozřejmě na vedlejším monitoru který používám jen na phpmyadmin a návštěvy pár webů)
  10. Kudris

    ostatní SuperPařba na FiveM

    Sorry že obnovuji starý topic, ale rád bych připomněl tohle téma a oznámil že SP už je možné si vyzkoušet na FiveM a za sebe mohu říct že je to pecka. Když člověk přejde nějaké ty bugy které kluci postupně řeší, tak super zábava a hromada dobrých lidí.
  11. Kudris

    software Windows

    I po výměně disku, vždy když zákazníkovi měním plotnu za SSD tak instaluji iso bez internetu, po instalaci připojim do sítě, nechám stáhnout aktualizace včetně pár restartů a windows se aktivuje. Co jsem tak slyšel tak buď si deska pamatuje licenci, nebo windows si pamatuje desku a na základě toho po reinstallaci či výměně disku aktivuje systém.
  12. Kudris

    software Windows

    Win 10 si licenci pře reinstallu pamatuje, je možné že po instalaci bude psát ať si ho aktivuješ, ale po stažení aktualizací a restartu se sami aktivují na stejnou licenci.
  13. Hezký den všem uživatelům fóra. Jdu si k vám pro radu... Jsem OSVČ a aktuálně vystavuji faktury v účetním systému, mají tedy řadu ve tvaru ROK + pětimístné číslo(Např. 202100001) Nyní však spouštím eshop a řeším tam jak řešit číslování faktur, aby se mi neduplikovali a hlavně aby to bylo v pořádku pro případnou kontrolu Napadlo mě na Eshopu to řešit formou ROK + 5 + čtyřmístné číslo (Vypadalo by to tedy asi takto: 202150001) čímž bych zamezil duplikaci čísel, ale nevím jestli to je účetně správně. Jak řešíte/či by jste tuto situaci řešili vy? Předem moc děkuji za jakýkoliv feedback.
  14. Mě hlavně zajímá jestli se open.mp přeorientuje na DE nebo jestli zůstane u originálu... Protože vyvíjet to pro DE by mohlo znamenat z mrtvých vstání pro SAMP.
×
×
  • Create New...