Přejít na obsah

Errors Problemos

- - - - - Mivco

  • Pokud chcete odpovědět, přihlaste se
3 odpovědí

#1
Mivco

Mivco

    I Love Drink Jagermeister

  • Uživatel
  • Příspěvků: 1 052
  • Je tu celkem: 6d 2h 34m 7s
Ako vyriešim toto:


Riadok 3980: new INI:File = INI_Open(VRPath(i));
Riadok 3981: SetVehiclePos(vehicleid, INI_Float(File, V_posX), INI_Float(File, V_posY), INI_Float(File, V_posZ));
Riadok 3982: SetVehicleZAngle(vehicleid, INI_Float(File, V_angle));
Riadok 3983: INI_Close(File);

Errory k riadku 3981:
(3981) : error 029: invalid expression, assumed zero
(3981) : error 035: argument type mismatch (argument 1)
(3981) : error 001: expected token: ";", but found "return"
(3981) : fatal error 107: too many error messages on one line
  • 0

#2
SkiBig18

SkiBig18

    Expert ve satanistickém díle YSI4

  • Uživatel
  • Příspěvků: 1 255
  • Je tu celkem: 10d 15h 44m 7s
:facepalm: S y_ini musíš volat vlastní callback, kde teprve až tam načítáš údaje. Nemůžeš si je načítat, kde se ti zamane. Můžeš je jen zapsat kde chceš, nikoliv načíst. Pokud chceš tomu vozidlu nastavit pozici podle nějakých údajů uložených v souboru, přiřaď je k nějaké proměnné a ty dej do fce.
  • 0

#3
Mivco

Mivco

    I Love Drink Jagermeister

  • Uživatel
  • Příspěvků: 1 052
  • Je tu celkem: 6d 2h 34m 7s
Ale ja chcem načítať vozidlo...
  • 0

#4
SkiBig18

SkiBig18

    Expert ve satanistickém díle YSI4

  • Uživatel
  • Příspěvků: 1 255
  • Je tu celkem: 10d 15h 44m 7s

Pokud chceš tomu vozidlu nastavit pozici podle nějakých údajů uložených v souboru, přiřaď je k nějaké proměnné a ty dej do fce.


  • 0





Také označeno jedním nebo více klíčovými slovy: Pomoc, Mivco

0 uživatelů si prohlíží toto fórum

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

© 2015 IPS, Inc.

TOPlist

Zajímat Vás mohou ještě aktuální zprávy. sleviště, slevy dnes Herbalife je skvělou cestou pro dobré zdraví. Je libo dětský web?