Přejít na obsah

Enum/Pole v C#



  • Pokud chcete odpovědět, přihlaste se
11 odpovědí

#1
Fisher

Fisher

    Jethro

  • Uživatel
  • Příspěvků: 144
  • Je tu celkem: 2h 15m 28s

Šťastný nový rok!!

Čaute lidi, mám takový menší problém v C#. Jsem začátečník ale už něco umím a stále mám tendenci v C# používat funkce z Pawna, jenže né vždy to jde :) .
Jak by jste tenhle kód z pawna převedli do C#?
Jde jenom o to že bych chtěl mít v kodu nějaký seznam a z něho čerpat. 

Please Login or Register to see this Hidden Content

Díky moc za každou odpověď
S pozdravem Fisher

 


  • 0

#2
ZaKlaus

ZaKlaus

    COMMAND.COM

  • Uživatel
  • Příspěvků: 122

Steam Profile


       
  • Je tu celkem: 6d 2h 25m 38s

Nieco na sposob:

Please Login or Register to see this Hidden Content

Nerobim v C#, cize experimentuj.

 

Taktiez v tomto pripade vznika pole stromov na halde.


Upraveno uživatelem ZaKlaus: 31 prosinec 2016 - 12:06:25

  • 0

#3
Fisher

Fisher

    Jethro

  • Uživatel
  • Příspěvků: 144
  • Je tu celkem: 2h 15m 28s

Tak takto to nejde no :( ale díky :)
Ale myslím že už je to blízko :)


Upraveno uživatelem Fisher: 31 prosinec 2016 - 12:26:19

  • 0

#4
ZaKlaus

ZaKlaus

    COMMAND.COM

  • Uživatel
  • Příspěvků: 122

Steam Profile


       
  • Je tu celkem: 6d 2h 25m 38s

Ok, zapnem visual studio, wait.


J8mbmVu.png

 

Stacilo zmenit viditelnost fieldov v strukture, "zboznujem" C#...


Upraveno uživatelem ZaKlaus: 31 prosinec 2016 - 12:34:50

  • 0

#5
Fisher

Fisher

    Jethro

  • Uživatel
  • Příspěvků: 144
  • Je tu celkem: 2h 15m 28s

Děkuji moc :) a jak k tomu ted mám přistupovat v programu? :) , Můžu i v hlavnim kodu a ne jen v ty Classe? :)
Páč takto to asi nepujde strom[0][nazev] :)


Upraveno uživatelem Fisher: 31 prosinec 2016 - 12:40:03

  • 0

#6
ZaKlaus

ZaKlaus

    COMMAND.COM

  • Uživatel
  • Příspěvků: 122

Steam Profile


       
  • Je tu celkem: 6d 2h 25m 38s

Prepac, vysvetlim.

 

Ak chces pristupovat k fieldu, staci stromy[0].nazov pre priklad.


Upraveno uživatelem ZaKlaus: 31 prosinec 2016 - 12:43:28

  • 0

#7
Fisher

Fisher

    Jethro

  • Uživatel
  • Příspěvků: 144
  • Je tu celkem: 2h 15m 28s

To mi nefunguje, hází to error.... :)


  • 0

#8
ZaKlaus

ZaKlaus

    COMMAND.COM

  • Uživatel
  • Příspěvků: 122

Steam Profile


       
  • Je tu celkem: 6d 2h 25m 38s

To bude z toho dovodu, ze pristupujes k samotnej strukture strom, pozor ale, nase pole sa vola *stromy*

 

JcAPvjp.png

To su dve odlisne veci.

 

Mensia rada: Odporucam si nastudovat algoritmizaciu a nasledne C#, lebo skusenosti z Pawn ti velmi nepomozu. :)


Upraveno uživatelem ZaKlaus: 31 prosinec 2016 - 12:50:23

  • 0

#9
Fisher

Fisher

    Jethro

  • Uživatel
  • Příspěvků: 144
  • Je tu celkem: 2h 15m 28s

Už chápem...ale nefunguje ani jedno...mám tam furt error. Ty si to ve VS zkušal? :)


  • 0

#10
ZaKlaus

ZaKlaus

    COMMAND.COM

  • Uživatel
  • Příspěvků: 122

Steam Profile


       
  • Je tu celkem: 6d 2h 25m 38s

Visual Studio 2015 s default projektom.

Please Login or Register to see this Hidden Content


  • 0

#11
Fisher

Fisher

    Jethro

  • Uživatel
  • Příspěvků: 144
  • Je tu celkem: 2h 15m 28s

Díky moc, už to faká :) si fakt jednička :)


A ještě prosím, když si založím Classu a chtěl bych ten seznam mít v ní......tak jak udělám abych to mohl volat v hlavním programu? připíšu jen někde public ne? :)

Please Login or Register to see this Hidden Content

A v hlavnim kodu jen toto
 

Please Login or Register to see this Hidden Content

Jde to vůbec? :d


  • 0

#12
Matus.Cernava

Matus.Cernava

    CMatus

  • Uživatel
  • Příspěvků: 184
  • Je tu celkem: 18d 12h 56m 4s

icon=150x.png


  • 0





Také označeno jedním nebo více klíčovými slovy: Pomoc

0 uživatelů si prohlíží toto fórum

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

© 2015 IPS, Inc.

TOPlist

Zajímat Vás mohou ještě aktuální zprávy. sleviště, slevy dnes Herbalife je skvělou cestou pro dobré zdraví. Je libo dětský web?