Přejít na obsah

email formulář


  • Pokud chcete odpovědět, přihlaste se
8 odpovědí

#1
vladasavel

vladasavel

    Marc Wayne "B-Dup"

  • Uživatel
  • Příspěvků: 350
  • Je tu celkem: 4h 9m 42s
Tak jse začal s php. teda spíš začal pokračovat z dřívějška..
ale k veci. nechová se to tak jak by mělo. kde je problém nevím. proto taky zakládám help..
zapoměj jsem dodat co to dělá. když kluknu na odeslat tak při prázdných políčkách by to jít nemělo a ani pri špatně zadaným emailu. ale vždy to vyhodí hlášku z HTML že bylo odesláno
HTML//není to vše co v html je ale to stačí
Spoiler
 
php
Spoiler
 
Nevite nekdo co dělám špatně ? :) díky :)

Upraveno uživatelem vladasavel: 12 březen 2016 - 00:38:32

  • 0

#2
Lukasz

Lukasz

    Sassenach

  • Uživatel
  • Příspěvků: 776
  • Je tu celkem: 45d 7h 8m 49s

Prosím o smazání tohoto topicu, just for fun


  • 1
hsmpodpis.png

#3
vladasavel

vladasavel

    Marc Wayne "B-Dup"

  • Uživatel
  • Příspěvků: 350
  • Je tu celkem: 4h 9m 42s

Prosím nekomentuj žádný z mých příspěvků děkuji :)


  • 0

#4
Lukasz

Lukasz

    Sassenach

  • Uživatel
  • Příspěvků: 776
  • Je tu celkem: 45d 7h 8m 49s

// EDIT NIC


Upraveno uživatelem Lukasz: 12 březen 2016 - 20:25:24

  • 0
hsmpodpis.png

#5
HighPrint

HighPrint

    Proud =NTP= Member

  • Ověřený uživatel
  • Příspěvků: 1 053
  •   
  • Je tu celkem: 20d 12h 15m 50s

Zkus to jinak udělat bez použití exitu. Myslím že tam bordel zrovna dělá ono, ale nejsem si zcela jistý. Zkus to udělat na návratové hodnoty a zjišťovat pomocí nich.

 

edit: 

 

function check_input($data, $problem='') // ta hlavička je nějaká divná


Upraveno uživatelem HighPrint: 12 březen 2016 - 08:52:36

  • 0
Posted Image

#6
bigw3b.

bigw3b.

    CL:RP

  • Uživatel
  • Příspěvků: 177
  • Je tu celkem: 4d 1h 45m 2s

Please Login or Register to see this Hidden Content

na

Please Login or Register to see this Hidden Content

skus to tak


  • 0

#7
Fakerko_

Fakerko_

    #Panda

  • Uživatel
  • Příspěvků: 1 043
  • Je tu celkem: 31d 12h 44m 8s

A proč pouze do formu nepřidáš "required"?


  • 0

#8
steel

steel

    .

  • Uživatel
  • Příspěvků: 1 222
  • Je tu celkem: 6h 41m 12s

Děláš špatně to, že to odesíláš webem a ne mailserverem...

V takovém případě ti to z 80% přijde do spamu a z 20% například na gmail ti to nepřijde vůbec.


  • 0
#Lukrativní domény levně
uddvh7.gif



Kritika není urážka nebo závist, nýbrž snaha pomoci něco zlepšit.avatar25100_8.gif

#9
vladasavel

vladasavel

    Marc Wayne "B-Dup"

  • Uživatel
  • Příspěvků: 350
  • Je tu celkem: 4h 9m 42s

steel o to mi nejde jestli se to bude odesílat jen si tak zkouším. kdybych neco dělal na nějakej web tak bych určitě snažil najít jinou cestu. z dřívějška vím že většina emailu se vubec nepošle.
Jde mi o to aby bylo poviný pole.
Hnátek: ok mrknu na to

HP: Asi budeš mít pravdu. zkoušel jsem si s tím hrát a ted mi to jen řekne že mám chybný email a když nevyplním jmeno a tel a nechám jen email tak se to v pohodě odešle. což je špatně :d


  • 0




0 uživatelů si prohlíží toto fórum

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

© 2015 IPS, Inc.

TOPlist

Zajímat Vás mohou ještě aktuální zprávy. sleviště, slevy dnes Herbalife je skvělou cestou pro dobré zdraví. Je libo dětský web?