Přejít na obsah

Dialógy A Všetko O Nich [*]



  • Pokud chcete odpovědět, přihlaste se
87 odpovědí

#21
SweS

SweS

    Barry Thorne "Big Bear"

  • Uživatel
  • Příspěvků: 917

Steam Profile

  • :
aky je ten error?
  • 0

#22
_NosiK_

_NosiK_

    Marc Wayne "B-Dup"

  • Uživatel
  • Příspěvků: 422
  • Je tu celkem: 38m 44s

aky je ten error?

chápeš? :

pls nehaze mi to error ale neukaze mi to tu tabulku :d pise kdyz dam /zkouska tak ze prikaz neexistuje


  • 0

#23
C3RN3J

C3RN3J

    Dwaine

  • Uživatel
  • Příspěvků: 55
  • :
pls uz mi to de , ale kdyz napisu prikaz na otevreni tabulky kliknu na 1 nebo 2 vec v tabulce a dam ok tak mi to hodi v dialogu tabulku k prihlaseni co s tim at to nepreskakuje ??
  • 0
Vložený obrázekVložený obrázekVložený obrázekVložený obrázekVložený obrázekVložený obrázekVložený obrázekVložený obrázekVložený obrázekVložený obrázek

Vložený obrázek

Anti-Lams team
Řešíme lams help topicy stylem:
• Nebudeme ti dělat kód na přání
• Nebudeme postovat celý script do tvého helpu
• Opravíme ti tvůj kód, když u tebe uvidíme snahu
Pokud souhlasíš, zkopíruj si to do podpisu

#24
CZskypr

CZskypr

    Jethro

  • Uživatel
  • Příspěvků: 129
  • Je tu celkem: 5m 50s
10/10 moc pekne sice gialogu rozumim ale nekdo kdo se ho uci se to hodi NICE...

-- pon 03. led 2011 5:16:39 --

hele ti C3RN3J tu ej moje skype skypr55 napiš mi ja ti ukazu a opravim...:d
  • 0

#25
Návštěvník pupek

Návštěvník pupek
  • Návštěvníci

Hore ako new:
Kód:
new bool:ShowedPlayerDialog[MAX_PLAYERS];

Aby nepreskakovalo menu na prvu položku v dialogu



stock

Kód:
stock ShowPlayerDialogEx(playerid, id, style, lis[], mess[], button1[], button2[])
{
ShowPlayerDialogEx(playerid, id, style, lis, mess, button1, button2);
ShowedPlayerDialog[playerid] = true;
return 1;
}



Definícia

Kód:
#define ShowPlayerDialog ShowPlayerDialogEx




a ešte do OnDialogResponse(playerid, dialogid, response, listitem, inputtext[])

Kód:
ShowedPlayerDialog[playerid]=false;



Použitie:


ShowPlayerDialog(playerid,1,DIALOG_STYLE_LIST,"Caption","Info","Tlačítko 1","Tlačítko 2");


Ahoj, mám problem s tímhle. vše jsem udělal aby se to neopakovalo ale teď se mi dialogy vůbec nezobrazují.. možná jsem pokazil toto:

a ešte do OnDialogResponse(playerid, dialogid, response, listitem, inputtext[])

Kód:
ShowedPlayerDialog[playerid]=false;


Dal sem to do toho publiku uplně zvlášť nad return je to tak dobře??
  • 0

#26
Návštěvník Frodo

Návštěvník Frodo
  • Návštěvníci
Mě se to taky nezobrazovalo takže to nepoužívej.
  • 0

#27
Lax.

Lax.

    Barry Thorne "Big Bear"

  • Uživatel
  • Příspěvků: 963
  • Je tu celkem: 1h 37m 56s
tak to sprav takto :

hore:

new bool:ShowedPlayerDialog[MAX_PLAYERS];//aby nepreskakovalo menu na prvú položku.


na spodok OnDialogResponse:

ShowedPlayerDialog[playerid]=false;

a všade kde máš dialog tak:

if(!ShowedPlayerDialog[playerid])
{
ShowedPlayerDialog[playerid]=true;

pr.:


if(!ShowedPlayerDialog[playerid])
{
ShowedPlayerDialog[playerid]=true;
ShowPlayerDialog(playerid....
}
  • 0

Story of San Fierro

93.91.250.147:27847

Facebook

Web


#28
Návštěvník

Návštěvník
  • Návštěvníci
OMG no prečo asi vám to preskakuje keď tam není podmienka (už som ju tu raz pridal, no niekto to neopravil)

stock ShowPlayerDialogEx(playerid, id, style, lis[], mess[], button1[], button2[])
{
if(ShowedPlayerDialog[playerid] == true) return 0;
ShowPlayerDialogEx(playerid, id, style, lis, mess, button1, button2);
ShowedPlayerDialog[playerid] = true;
return 1;
}
  • 0

#29
Návštěvník pupek

Návštěvník pupek
  • Návštěvníci
Mozna to funguje ale mne to neslo.. tak jsem to vyřešil proměnnou sice složitějš ale po svím..
  • 0

#30
Darker

Darker

    Nováček

  • Uživatel
  • Příspěvků: 7
  • :
ked chcem spravit cez to skins ako to spravim ze ked pojde hrac na ikonku mu ukaze dialog a vypise mu tam mena a ked kliknem na postavu 5 tak sa mi hrac zmeni na skin 21 napr ? pls :)
  • 0

#31
JIDAVID

JIDAVID

    The Truth

  • Uživatel
  • Příspěvků: 280
  • :
WoW tohle je GOOD TuT ;) :thumbup:
  • 0
wcepgw.gif
2m7ub86.gif

#32
Petr

Petr

    Maria Latore

  • Uživatel
  • Příspěvků: 2 525
  • Je tu celkem: 10h 36m 11s

ked chcem spravit cez to skins ako to spravim ze ked pojde hrac na ikonku mu ukaze dialog a vypise mu tam mena a ked kliknem na postavu 5 tak sa mi hrac zmeni na skin 21 napr ? pls :)


mozek + tento tut = výsledek :)
Je to tu přehledně popsaný, jak to udělat, jediný co teda potřebuješ je funkce pro nastavení skinu http://wiki.sa-mp.com/wiki/SetPlayerSkin
  • 0

#33
Darker

Darker

    Nováček

  • Uživatel
  • Příspěvků: 7
  • :
ale ja tomu nechapem? :d

-- ned 06. úno 2011 14:06:51 --

KDE dotoho dialogu napisem aby my jeden text ked nan kliknem dal ten skin ktori chcem a ako ten dialog otvorim ked tam needal zadny prikaz?? je to nahovno tutu
  • 0

#34
Lax.

Lax.

    Barry Thorne "Big Bear"

  • Uživatel
  • Příspěvků: 963
  • Je tu celkem: 1h 37m 56s
na ho*no tut možno preteba,pretože nechápeš ani tomuto čo je tu napísane.

ShowPlayerDialog(playerid,ID,DIALOG_STYLE_LIST,"Skini","Skin 1\nSkin 2\nSkin 3\nSkin 4\nSkin 5\nA tak dalej","Tlačidlo 1","Tlačidlo 2");

a v dialog použiješ


if(dialogid == ID)
{
if(response == 1) // tlačidlo
{
if(listitem == 0)//prvá položka
{
Sem funkcia
}
else if(listiten == 1)
{
Sem funkcia
}
else if(listitem == 2)
{
sem funkcia. a tak dalej ...
}
}
}
return 1;
}


poznámka : Na miesto ID si daj svoje ID dialogu :d
  • 0

Story of San Fierro

93.91.250.147:27847

Facebook

Web


#35
LEON33315

LEON33315

    Dwaine

  • Uživatel
  • Příspěvků: 50
  • :
super tut konecne som sa naucil robit dialogy fakt dik moc :thumbup:
  • 0

#36
C3RN3J

C3RN3J

    Dwaine

  • Uživatel
  • Příspěvků: 55
  • :
pls potreboval bych utvorit dialog napsiu jaky.

ShowPlayerDialog(playerid,9,???,"Varovani","Nemas ridicak kup si ho -....");

a chci kdyz vztoupim do auta a nemam ridicak au to udelat toto ale jen napise ale zadny tlacitka



-------------------------------------------
-------------------------------------------
----- Nemas ridicak kup si ho ------
-------------------------------------------
-------------------------------------------


takto to nejak vypada ve hre je to podle me i v rze diky za radu.

nevim jiste jestli je to dialog doufam ze jo.
  • 0
Vložený obrázekVložený obrázekVložený obrázekVložený obrázekVložený obrázekVložený obrázekVložený obrázekVložený obrázekVložený obrázekVložený obrázek

Vložený obrázek

Anti-Lams team
Řešíme lams help topicy stylem:
• Nebudeme ti dělat kód na přání
• Nebudeme postovat celý script do tvého helpu
• Opravíme ti tvůj kód, když u tebe uvidíme snahu
Pokud souhlasíš, zkopíruj si to do podpisu

#37
Mikeses

Mikeses

    Dwaine

  • Uživatel
  • Příspěvků: 54
  • :
ShowPlayerDialog(playerid,1,DIALOG_STYLE_MSGBOX,"Caption","Info","","");

  • 0

#38
C3RN3J

C3RN3J

    Dwaine

  • Uživatel
  • Příspěvků: 55
  • :
tak to to neni ukazuje to taky tlacitko 1 a 2 sice prazny ale ukazuje.
premyslel jsem a moznato dialog neni mozna to je textdraw

sedy obdelnik a na nom text
  • 0
Vložený obrázekVložený obrázekVložený obrázekVložený obrázekVložený obrázekVložený obrázekVložený obrázekVložený obrázekVložený obrázekVložený obrázek

Vložený obrázek

Anti-Lams team
Řešíme lams help topicy stylem:
• Nebudeme ti dělat kód na přání
• Nebudeme postovat celý script do tvého helpu
• Opravíme ti tvůj kód, když u tebe uvidíme snahu
Pokud souhlasíš, zkopíruj si to do podpisu

#39
Angelus

Angelus

    Jethro

  • Uživatel
  • Příspěvků: 235
  • :

pls potreboval bych utvorit dialog napsiu jaky.

ShowPlayerDialog(playerid,9,???,"Varovani","Nemas ridicak kup si ho -....");

a chci kdyz vztoupim do auta a nemam ridicak au to udelat toto ale jen napise ale zadny tlacitka



-------------------------------------------
-------------------------------------------
----- Nemas ridicak kup si ho ------
-------------------------------------------
-------------------------------------------


takto to nejak vypada ve hre je to podle me i v rze diky za radu.

nevim jiste jestli je to dialog doufam ze jo.

ShowPlayerDialog(playerid,1,DIALOG_STYLE_MSGBOX,"Caption","Info","","");
""-->Tlačítko 1 ( medzi " a " napíš čo chceš aby sa tam zobrazovalo (napr OK)
""-->Tlačítko 2 ( medzi " a " napíš čo chceš aby sa tam zobrazovalo (napr Cancel)
A máš to... Jednoduché ako facka. Keby si sa z toho učil a nekopíroval ako žob*ák, tak by si pochopil (sorry za výraz).
  • 0

#40
booble1428

booble1428

    Emmet

  • Uživatel
  • Příspěvků: 515
  • :
WoW Super TUT !!! Díky, dost mi pomohl při tvorbě Admin Scriptu ! :d Konečne to už chápu :)
___________________________________________
PS: Takle dělám ten dialog já a je to jednoduší (DIALOG_STYLE_LIST)

Nahoru do módu / FS
//123 je jen příklad ID dialogu, vždy dávejte jiné ID jinak se vám budou míchat akce dohromady, pokud jde o FS doporučují dávát velká čísla aby byla malá pravděpodobnost že budou stejná jako ID dialogu v módu
#define DIALOG_JMENODIALOGU 123

Do: public OnDialogResponse(playerid, dialogid, response, listitem, inputtext[])
if(dialogid == DIALOG_JMENODIALOGU)
   {
      if(response == 1)
      {
   switch(listitem)
      {
       case 0:
       {
       Sem Funkce k řídku č. 1
       }
       case 1:
       {
       Sem Funkce k řádku č. 2
       }
       case 2:
       {
       SemFunkce k řádku č. 3

	   
                    }
                     }
                      }
      return 1;
}

Potom do public OnPlayerCommandText(playerid,cmdtext[])

if(strcmp("/menu",cmdtext,true) == 0)
 {
  ShowPlayerDialog(playerid,DIALOG_JMENODIALOGU,DIALOG_STYLE_LIST,"Caption","Řádek č.1\nŘádek č. 2\nŘádek č. 3","Tlačítko 1","Tlačítko 2");
  return 1;
  }

Takto to dělám například já pro mě přehledný a lehký, snad sem na nic nezapoměl xDD Omlouvám se že to sem píšu takle ale nemohl sem si pomoct x)
  • 0
RZE je jak Justin Bieber, všude je jí plno, ale stojí za starou bačkoru !

[ Map ] - CoD 2 Style | TV Studio
[ FS ] - eXaC | Aprílový vtip
[ GM ] - Star Wars - Return of Siths | HK City

Vložený obrázek

League of Legends






Také označeno jedním nebo více klíčovými slovy: Návod

0 uživatelů si prohlíží toto fórum

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

© 2015 IPS, Inc.

TOPlist

Zajímat Vás mohou ještě aktuální zprávy. sleviště, slevy dnes Herbalife je skvělou cestou pro dobré zdraví. Je libo dětský web?