Přejít na obsah

Dialógy A Všetko O Nich [*]



  • Pokud chcete odpovědět, přihlaste se
87 odpovědí

#1
Lax.

Lax.

    Barry Thorne "Big Bear"

  • Uživatel
  • Příspěvků: 963
  • Je tu celkem: 1h 43m 54s

*
POPULÁRNÍ

Dialógy a všetko o nich

 

Obtiažnosť: :1:

Obsah

Štýly dialógov:

  • DIALOG_STYLE_LIST
  • DIALOG_STYLE_MSGBOX
  • DIALOG_STYLE_INPUT
  • DIALOG_STYLE_PASSWORD

Ostatné:

  • Použite
  • Farba v dialógu
  • Jedno tlačidlo v dialógu
  • Preskakovanie na prvú položku
  • Práca s inputtextom
  • Ako na formát v dialógu

ŠTÝLY DIALÓGOV



DIALOG_STYLE_LIST

Spoiler

 

DIALOG_STYLE_MSGBOX
Spoiler

 

DIALOG_STYLE_INPUT
Spoiler

 

DIALOG_STYLE_PASSWORD
Spoiler

 __________________________________________________________________
 
POUŽITÍ:
 
 

Spoiler



Farba v dialógu
Spoiler



Jedno tlačidlo v dialógu
Spoiler



Preskakovanie na prvú položku
Spoiler



Práca s inputtextom
Spoiler


Ako na formát v dialógu
Spoiler


__________________________________________________________________
To je asi tak všetko..
 
[success="Návod označen jako platný"]Ten to návod byl označen jako platný.Návod může být kdykoli označen jako nevhodný či neplatný[/success]


  • 7

Story of San Fierro

93.91.250.147:27847

Facebook

Web


#2
XxM4st3rxX

XxM4st3rxX

    Veteran

  • Uživatel
  • Příspěvků: 881
  • :
joo good tut, konecne viem vo co go :d 10/10
  • 0

Pawno?


#3
Konvicka

Konvicka

    Konvicka

  • Uživatel
  • Příspěvků: 676
  • :
Nechtělo by se mě s tím srát =))
Oceňuji tvoji snahu ...

Ale dávám jen 9,5 ...Málo barevný to je =D...

Jinak pro začínající pawnery to jde...
  • 0

aecr.jpg


#4
Lax.

Lax.

    Barry Thorne "Big Bear"

  • Uživatel
  • Příspěvků: 963
  • Je tu celkem: 1h 43m 54s
Pridal som ešte jednu vec ,ktorú som tu nenašiel :)
  • 0

Story of San Fierro

93.91.250.147:27847

Facebook

Web


#5
Návštěvník

Návštěvník
  • Návštěvníci
ešte poradím, keď nechceš stále dávať


ShowPlayerDialog(playerid,1,DIALOG_STYLE_MSGBOX,"Caption","Info","Tlačítko 1","Tlačítko 2");
ShowedPlayerDialog[playerid]=true;
tak tu je pomoc


hore dajte ako v návode
new bool:ShowedPlayerDialog[MAX_PLAYERS];
a potom niekam dajte stock
stock ShowPlayerDialogEx(playerid,id,style,lis[],mess[],button1[],button2[]){
if(ShowedPlayerDialog[playerid] == true) return 0;
ShowPlayerDialogEx(playerid,id,style,lis[],mess[],button1[],button2[]);
ShowedPlayerDialog[playerid]=true;
}

a potom hore medzi define
#define  ShowPlayerDialog ShowPlayerDialogEx

A ešte do ondialogresponse
ShowedPlayerDialog[playerid]=false;
:d
použitie ?
ShowPlayerDialog(playerid,1,DIALOG_STYLE_MSGBOX,"Rules","NO CHEAT","Tlačítko 1","Tlačítko 2");

MAFIAN mohol by si to dať hore...
  • 0

#6
Lax.

Lax.

    Barry Thorne "Big Bear"

  • Uživatel
  • Příspěvků: 963
  • Je tu celkem: 1h 43m 54s
Ok, prepísal som to.. Máš pravdu , že lepšie je takto ako ku každemu tamto písať :d
  • 0

Story of San Fierro

93.91.250.147:27847

Facebook

Web


#7
Návštěvník [BJ]boban88

Návštěvník [BJ]boban88
  • Návštěvníci
velmy pekny TUT o dialogoch chvalim 10/10 :v:
OT: a z QWER-a si nerob nič ten paštikár furt musí mat pripomienky z jeho super definiciami :d
  • 0

#8
mxco

mxco

    Reálný Život 5.5

  • Uživatel
  • Příspěvků: 484
  • Je tu celkem: 8d 12h 17m 27s
Mám tu něco.

Když je tedy 1. Tlačítko, vyčetl jsem z tutu response == 1 ,dobře. A co to druhé tlačítko ?

Vložený obrázek


Zapoměl jsi zmínit, že
2. tlačítko je response == 0

V jedné registraci jsem viděl na druhém tlačítku response == 2, samozřejmě to nefungovalo.
Kdyby jsem se mýlil, vysvětlete mi to.
  • 0

#9
Návštěvník Frodo

Návštěvník Frodo
  • Návštěvníci
mxco - ano v registraci je to špatně a když dáš druhý tlačítko tak tě to nevyhodí.

Pěkný TuT i s obrázky ale zapoměl si napsat jak se pracuje s inputtextem v OnDialogResponse.
  • 0

#10
Danny

Danny

    Madd Dog

  • Uživatel
  • Příspěvků: 1 534
  • Je tu celkem: 20h 7m 21s
už tomu chápem ;)
  • 0
Pre zoznam dostupných herných módov navštívte:
 
Názvy dokončených módov

#11
sdsd

sdsd

    Nováček

  • Uživatel
  • Příspěvků: 1
  • :
Bezesporu pěkný TUT, ale myslím, že by stálo za doplnění, jak udělat dialog pouze s jednou možností...
viz:
Spoiler

Předem díky za odpověď.
  • 0

#12
Návštěvník Frodo

Návštěvník Frodo
  • Návštěvníci
ShowPlayerDialog(playerid, ID, STYL, "NADPIS", "TEXT", "Tlacitko1", "");
kdyz das druhy tlacitko jako "" tak se nezobrazi.
  • 0

#13
Lax.

Lax.

    Barry Thorne "Big Bear"

  • Uživatel
  • Příspěvků: 963
  • Je tu celkem: 1h 43m 54s
a ak chceš aj farbu tak farbu dáš do {farba} :)
  • 0

Story of San Fierro

93.91.250.147:27847

Facebook

Web


#14
mxco

mxco

    Reálný Život 5.5

  • Uživatel
  • Příspěvků: 484
  • Je tu celkem: 8d 12h 17m 27s

ShowPlayerDialog(playerid, ID, STYL, "NADPIS", "TEXT", "Tlacitko1", "");
kdyz das druhy tlacitko jako "" tak se nezobrazi.


Tohle už mi funguje ale jen v 0.3c.
V 0.3b mě to vytvořilo i to druhé tlačítko ale bylo prázdné.
  • 0

#15
Návštěvník Frodo

Návštěvník Frodo
  • Návštěvníci
QWER opraveno -
stock ShowPlayerDialogEx(playerid, id, style, lis[], mess[], button1[], button2[])
{
	ShowPlayerDialogEx(playerid, id, style, lis, mess, button1, button2);
	ShowedPlayerDialog[playerid] = true;
	return 1;
}

  • 0

#16
Návštěvník

Návštěvník
  • Návštěvníci
stock ShowPlayerDialogEx(playerid, id, style, lis[], mess[], button1[], button2[])

{

if(ShowedPlayerDialog[playerid] == true) return 0;

   ShowPlayerDialog(playerid, id, style, lis, mess, button1, button2);

   ShowedPlayerDialog[playerid] = true;

   return 1;

}

  • 0

#17
C3RN3J

C3RN3J

    Dwaine

  • Uživatel
  • Příspěvků: 55
  • :
pls jde to udelat at se to otevre pres prikaz ???
  • 0
Vložený obrázekVložený obrázekVložený obrázekVložený obrázekVložený obrázekVložený obrázekVložený obrázekVložený obrázekVložený obrázekVložený obrázek

Vložený obrázek

Anti-Lams team
Řešíme lams help topicy stylem:
• Nebudeme ti dělat kód na přání
• Nebudeme postovat celý script do tvého helpu
• Opravíme ti tvůj kód, když u tebe uvidíme snahu
Pokud souhlasíš, zkopíruj si to do podpisu

#18
Návštěvník Master

Návštěvník Master
  • Návštěvníci
omg cernej
PRIKAZ
ShowPlayerDialog(playerid,3,DIALOG_STYLE_LIST,"aaa","aaa\naaa\naaať\naaaať\naaa\naa\naaa","aaa","aaa");
return 1;
}
  • 0

#19
_NosiK_

_NosiK_

    Marc Wayne "B-Dup"

  • Uživatel
  • Příspěvků: 422
  • Je tu celkem: 38m 44s
co tak ukázat i barvy na 0.3c?
  • 0

#20
C3RN3J

C3RN3J

    Dwaine

  • Uživatel
  • Příspěvků: 55
  • :
public OnPlayerCommandText(playerid, cmdtext[])
{
	if(strcmp(cmdtext,"/zkouska",true) == 0)
    {
    ShowPlayerDialog(playerid,1,DIALOG_STYLE_LIST,"Caption","Info","Tlačítko 1","Tlačítko 2");
    return 1;
    }

	return 0;
}



public OnDialogResponse(playerid, dialogid, response, listitem, inputtext[])
if(dialogid == 1)
{
if(response == 1)
{
if(listitem == 0)
{
SendClientMessage(playerid,COLOR_GREEN,"ahoj.zkouska");
ShowedPlayerDialog[playerid]=false;
}
}
}



stock ShowPlayerDialogEx(playerid,id,style,lis[],mess[],button1[],button2[]){
ShowedPlayerDialog[playerid]=true;
return 1;
}

pls nehaze mi to error ale neukaze mi to tu tabulku :d pise kdyz dam /zkouska tak ze prikaz neexistuje
  • 0
Vložený obrázekVložený obrázekVložený obrázekVložený obrázekVložený obrázekVložený obrázekVložený obrázekVložený obrázekVložený obrázekVložený obrázek

Vložený obrázek

Anti-Lams team
Řešíme lams help topicy stylem:
• Nebudeme ti dělat kód na přání
• Nebudeme postovat celý script do tvého helpu
• Opravíme ti tvůj kód, když u tebe uvidíme snahu
Pokud souhlasíš, zkopíruj si to do podpisu





Také označeno jedním nebo více klíčovými slovy: Návod

0 uživatelů si prohlíží toto fórum

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

© 2015 IPS, Inc.

TOPlist

Zajímat Vás mohou ještě aktuální zprávy. sleviště, slevy dnes Herbalife je skvělou cestou pro dobré zdraví. Je libo dětský web?