Právě je stř 23. kvě 2012 9:26:23
Hosting WEDOS.cz
SLEVA 25% (slevový kód:PAWNO25)

Nejnovější témata:
[HELP] Skrytie TextDrawu od Dentley
[Stránka] Hostingu SA-MP od Om3n
[ENG/SVK/CZ] mancraft.eu minecraft od ffredyk
[Hledam] Mod na koupeni .pwn od [Non]฿art*
[HELP] od martanius

Vyzkoušejte antivirus ESET Smart Security 5

Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Zobrazit nové příspěvky | Zobrazit vaše příspěvky

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 57 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Mám tu zustat? :)
Áno, my tě medzi sebe příjměm 45%  45%  [ 15 ]
Danny se začíná chovat pořádně 18%  18%  [ 6 ]
Ne, jsem Mubby, a vysmívám se ti 36%  36%  [ 12 ]
Celkem hlasů : 33
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: pon 06. úno 2012 16:59:52 
Wu Zi Mu "Woozzi"
Wu Zi Mu "Woozzi"

Zdravím dost lidí na fóru my zde píše, že prej já jsem Dement, chovám se dementně, ale nevěřili by jste, že to vubec není tak :) uživatelé zde na fóru, někteří, mě provokují už jenom kuli mému věku a dělaj si zde ze mě prdel, pak se to dozví další a další, a přitom se to ve vzduchu nesou fejky.. chtěl bych vám ukázal typyckej příklad uživatele Mubby kterej si ze mě udělal prdel, a následně se mi začel vysmívat v chatu, a i v mém topicu na narozeninách, že jsem malé dítě, ať jdu na banánky a dosti hanlivé urážky na mou osobu, tak bych moc rád chtěl všem uživatelum zdělit novinky, aby vědeli, že provokant nejsem já hele! :)

První zpráva která mi přišla, omlouvám se za nezabespečenou reklamu, ale nechtěl jsem to editovat, aby jste si nemysleli buh ví co, každopádně, ignorujte odkaz na jeho hosting

Spoiler:
Obrázek

EDIT: Zafixováno, není vidět link na hosting ;-)

Pak jsem mu napsál, že o takové "free" hostingy nestojím..

Spoiler:
Obrázek

Pak nasledovala další narážka na mou osobu nyní věkově..

Spoiler:
Obrázek

Myslím si že zde není věkově omezená hranice 12+, když jo, já odejdu a už mě tu NIKDY a opakuji se NIKDY nemusíte vidět! :)

Muj názor na tu věc

Chtěl bych se poděkovat lidem co se mě na tomhlenctom fóru zastávaj, jsou to lidi který dokážou uznat, že já neprovokuju, z tohodlenctoho screenu mužete vidět, že takové případy mě dovedli k založení tohodlenctoho topicu, mám takovej dojem že mě tady jedna skupina lidí nechce kuli mému věku, nebudu se s nima hádat, vím že jsou tady i lidi co by mě medzi sebe rádi přijali, a taky lidi co mi odpustili ;-) z toho že jsme se hádali, asik podobným spusobem, nevím že těhlenctěch anket tady na fóru není moc, protože v jedném zmyslu je to moje věc jesli odjedu nebo ne, ale vím že je tady skupina lidí co mě bere medzi sebe, skupina lidí kterým jsem normální člen a nenadávaj na mě, a je tady asik ta nejmenší, ale nejbuzerovantější skupinka, které vadí to že jsem věkově na slabé úrovni, vím že těhlenctěch odchodu, dále mých šancí na napravení se.. proč napravení se? vždy byl případ zvalen na mě, byly výjimky kdy jsem přišli fakt rozumní lidé co o tom něco vědeli a zastáli jse mě, ale pořád zde byla 3/4 fóra proti mě.. nyní je proti mě možná 0,5/2 fóra, ale i tak, fakt zde nechci mýt z nikým spory, chci se ze všema lidma rozprávat, já si myslím že je lepší být mladý, jak starý, tak nevím co proti mě ty lidi maj, muj názor officiálně je takovej že dle mě to dítě, které nemá na doménu a dokáže se takhle zákeřně vysmívat druhým za jejich věk, je podle mě docela rassantní drzost..

Lidi ze kterýma jsem uzavřel mír: Sweet,DooM,David,Petr,ffredyk, a asik tam byl i QWER, já se tady z nikým fakt nechci hádat

ale když do mě pořád někdo rejpá kuli věku, tak fakt mě to vodradujě

mě tohlencto fórum prostě baví, a jsem hrdý nato že jsem ještě tak mladý, protože mladost je asi nejlepší část života.. a chci se zapájet do aktivit, a brzy se učit pawno a pomáhat nováčkum :) a ne se zde hádat

10 ještě nemám, prdel si nedělám, rozumní lidé vědí..

i dítě muže bejt moudrejší jak nějakej 59 letej Muddy viď ;-)

Tak hlasujte v anketě.. jesli tady mám bejt.. Bye

Naposledy upravil Danny dne pon 06. úno 2012 17:03:00, celkově upraveno 1

PříspěvekNapsal: pon 06. úno 2012 17:02:15 
The Truth
The Truth

Linka dôvery, ktorá pôsobí pod II. Psychiatrickou klinikou FN L. Pasteura Košice.
Telefónne číslo 055/ 622 2323.

Pre krízové situácie a rodinné problémy, ktoré vyžadujú väčší priestor, je tu

Linka nádeje, ktorá pôsobí pod I. Psychiatrickou klinikou FN L. Pasteura Košice.
Telefónne číslo 055/ 644 1155.

Linky pôsobia nepretržite

Ďalšie informácie na www.linkanadeje.sk

Mattsy.._Killer_..ĐrสgoN_Cz..David..MartinHavo..iFailGamer..Sweet..kazlik..Kuba....

PříspěvekNapsal: pon 06. úno 2012 17:03:13 
Lance Wilson "Ryder"
Lance Wilson "Ryder"

Deti sa smejú detom že aký majú vek bože niektorý sa vráťte do základnej školy...

PříspěvekNapsal: pon 06. úno 2012 17:03:25 
Wu Zi Mu "Woozzi"
Wu Zi Mu "Woozzi"

Co má tohlencto společný z tím co jsem psál? :)

PříspěvekNapsal: pon 06. úno 2012 17:05:16 
The Truth
The Truth

Daniel Plechar píše:

Nikoho to tu netrápi..
ak sa potrebuješ vyrozprávať tak choď za mamkou..
ak ti nepomôže tak využi to čo som sem dal..

Mattsy.._Killer_..ĐrสgoN_Cz..David..MartinHavo..iFailGamer..Sweet..kazlik..Kuba....

PříspěvekNapsal: pon 06. úno 2012 17:05:42 
Lance Wilson "Ryder"
Lance Wilson "Ryder"

Daniel Plechar píše:

To bolo smerované namna ? Ja stebou nemám žiadny problém vlastne ho nemám z nikým keď sem prídem 2x do týždňa... ;) Jedine čo mi na tebe vadí je ten čechizmus..

PříspěvekNapsal: pon 06. úno 2012 17:06:22 
Jeffery Wilson "OG LOC"
Jeffery Wilson "OG LOC"

TeuneerSK píše:
Daniel Plechar píše:

Nikoho to tu netrápi..
ak sa potrebuješ vyrozprávať tak choď za mamkou..
ak ti nepomôže tak využi to čo som sem dal..

Souhlasím...

Obrázek
Obrázek
Obrázek

PříspěvekNapsal: pon 06. úno 2012 17:08:09 
Lance Wilson "Ryder"
Lance Wilson "Ryder"

A vás ostatných tiež nechápem správate sa ako úplní dementi odcudzujete ho ani neviete prečo asi bol aký bol zmenil sa ľudia sa menia..Radšej by ste sa mali pozrieť na seba a riešenie druhých ľudí vám nepomôže ;)

PříspěvekNapsal: pon 06. úno 2012 17:10:44 
Jeffery Wilson "OG LOC"
Jeffery Wilson "OG LOC"

U každého si si to dosral. To ti poviem. Teda aspoň u 70% uživateľov tu na Pawne.
Chováš sa ako decko.. Niekto ti nepogratuluje a ty hneď každému spamuješ? TRAPNE!
Zamysli sa! Tu urážaš Dadaneka v Chate, ževraj sem dáš jeho fotku, aby sme sa naňom smiali. :facepalm: DEMENCIA, Choď do kúpelne pred zrkadlo a odfoť sa!! vtedy sa poriadne zasmejeme "HA-HA" Demencia toto tu. Ty si myslíš, že si tu frajer, ale keby vieš ako sa na tebe každý "Ujebáv*" na skype,ICQ,atď

PříspěvekNapsal: pon 06. úno 2012 17:11:36 
The Truth
The Truth

Jestli si myslíš že nadávaj jenom tobě tak nemáš pravdu... ;) bohužel na tomdle fóru je skupina lidí který si o sobě moc myslej, tím že maj pawn na větší úrovni než ty si hned hrajou na velký pány, tak se na ně vy*er a reportuj je jako všichni ostatní :facepalm:

[ Map ] - CoD 2 Style | TV Studio
[ FS ] - eXaC | Aprílový vtip
[ GM ] - Star Wars - Return of Siths | HK City

Obrázek

Nejnovější verze RZE v pawn verzi..!!!

PříspěvekNapsal: pon 06. úno 2012 17:12:10 
Wu Zi Mu "Woozzi"
Wu Zi Mu "Woozzi"

Omluvil jsem se mu na skype, a přisahal jsem že to už nikdy neudělám.. což dodržím..

PříspěvekNapsal: pon 06. úno 2012 17:13:07 
Lance Wilson "Ryder"
Lance Wilson "Ryder"

Vyjeb sa na tých internetových kokotkov čo majú silné reči ale v skutočnosti by som ich naozaj chcel vidieť skús vypnúť pc a chodievať von pomôže ti to ver mi ;) to isté som urobil aj ja..samozrejme niekedy chod aj na fb..ale na tieto fóra typu pawno atď kde sú deti by som ti ani neodporúčal chodiť väčšinou sem chodia deti čo si musia riešiť svoje komplexy tu lebo ich nikto nemá rád nikto ich nepozná a jediný ich kamarát je asi pc...

PříspěvekNapsal: pon 06. úno 2012 17:13:24 
The Truth
The Truth

:facepalm: Toto môže spraviť dement, ešte väčší ho uráža :D.

Zmaž topic a choď von a nájdi si kamarátov :). Ani mňa v škole (väčšina spolužiakov) nemajú v láske a neriešim to :). Urob to ako ja vykašli sa na spoločnosť zostaň s ľuďmi s ktorými je ti najlepšie a dementov ignoruj. Buď si nájdi rovnocenného kamaráta alebo niekoho kto je v pohode :hehe:

PS: Tatiež si zmaž podpis.... Lebo toto je hrôza keď dávaš najavo že si infatilný. Život je krutý človeče!

Obrázek

PříspěvekNapsal: pon 06. úno 2012 17:15:10 
Carl Johnson "CJ"
Carl Johnson "CJ"

Musíš si zvyknúť že nemôžeš byť zo všetkými za dobré (ten môj podpis... no :D je to dobrý citát, čo ti poviem xD) vidíš koľko ľudí ma nenávidí ? :D A nevytváram posty že či mám odísť...
ps. nerob tvojim "nepriateľom" službu tým, že odídeš ;)

Ak chceš byť lepší ako ja, a budeš sa snažiť budeš lepší ! Už len pri pomyslení na to, že si lepší než ja, ťa posunie dopredu. Ale nezabudni ! Musíš sa snažiť. A potom zistíš to, čo vie pár ľudí - že som lama a moje scripty sú nič oproti tomu, čo môžeš vytvoriť ty. Tak sa prekonaj ako kedysi ja, a natri to všetkým ! Uprav budúcnosť pre svoj prospech

PříspěvekNapsal: pon 06. úno 2012 17:15:27 
Lance Wilson "Ryder"
Lance Wilson "Ryder"

MartinHavo píše:
:facepalm: Toto môže spraviť dement, ešte väčší ho uráža :D.

Zmaž topic a choď von a nájdi si kamarátov :). Ani mňa v škole (väčšina spolužiakov) nemajú v láske a neriešim to :). Urob to ako ja vykašli sa na spoločnosť zostaň s ľuďmi s ktorými je ti najlepšie a dementov ignoruj. Buď si nájdi rovnocenného kamaráta alebo niekoho kto je v pohode :hehe:

PS: Tatiež si zmaž podpis.... Lebo toto je hrôza keď dávaš najavo že si infatilný. Život je krutý človeče!

No presne tak..nemám čo dodať..

PříspěvekNapsal: pon 06. úno 2012 17:15:38 
The Truth
The Truth

Mne je to jedno vlastne či tu si alebo nie..
Len ma se*ie že otravuješ ľudí.. Vznucovaním si nič nezískaš..
Ale myslím si že by si si mal dať tak pár rokov pauzu a získať si kamarátov niekde inde.. napríklad vonká pri futbale alebo na ihrisku.. ;)
Tiež sa mi nepáči že sa stále schovávaš za svoj vek..
Už máš aspoň trocha rozumu a vieš že 9 rokov už nieje 6.. !!

EDIT// Súhlasím s killerom.. ;)

Naposledy upravil TeuneerSK dne pon 06. úno 2012 17:18:14, celkově upraveno 1

PříspěvekNapsal: pon 06. úno 2012 17:15:57 
Wu Zi Mu "Woozzi"
Wu Zi Mu "Woozzi"

Von chodívám dost často, na tomhlenctom foru se zdržuju jenom tehdy, když fakt nemám nic dělat, chci se trošku naučit dělat mody do SA:MP každopádně jsem si uchytil rady, díky killere,booble,marťine.. budu si z toho brát príklad.. popis zmazán

PříspěvekNapsal: pon 06. úno 2012 17:16:51 
Jeffery Wilson "OG LOC"
Jeffery Wilson "OG LOC"

TeuneerSK píše:
Mne je to jedno vlastne či tu si ale nie..
Len ma se*ie že otravuješ ľudí.. Vznucovaním si nič nezískaš..
Ale myslím si že by si si mal dať tak pár rokov pauzu a získať si kamarátov niekde inde.. napríklad vonká pri futbale alebo na ihrisku.. ;)
Tiež sa mi nepáči že sa stále schovávaš za svoj vek..
Už máš aspoň trocha rozumu a vieš že 9 rokov už nieje 6.. !!

Tak, tak. To že máš 9, neznamená že sa máš chovať ako dieťa. Dám ti radu.
Vypni počítač, obleč sa, choď von za chalanmi.

PříspěvekNapsal: pon 06. úno 2012 17:18:53 
Barry Thorne "Big Bear"
Barry Thorne "Big Bear"

Vieš, toto ,,forum" ide do poriadnych sraček. Ako hovorí booble. Robia sa pretoto:
1. Sú tu dlhšie.
2. V niečom lepšie programuju/scriptuju...
3. Sú starší.
PS: Už so seba nerobta ŠAŠKOV! :)
Hoj...

Mod obsahuje:
Kód:
Register/login= Y
Zamestnania= Y(Asi polovica)
Bonusy=N
Domy=N
Firmy=N
Prikazy=2%
Ostatné=50% (TextDrawy, atd..)

PříspěvekNapsal: pon 06. úno 2012 17:20:35 
Lance Wilson "Ryder"
Lance Wilson "Ryder"

Maniac píše:
Vieš, toto ,,forum" ide do poriadnych sraček. Ako hovorí booble. Robia sa pretoto:
1. Sú tu dlhšie.
3. Sú starší.
Hoj...

To je jedno kolko si tu aj ja som tu cez 2,5 roka..Je jedno či ovládaš niaky programovací jazyk pawn ktorý zanikne za pár rokov..Ide o to akú máš povahu a aký máš charakter a ako sa vieš správať medzi ludmi a získať si rešpekt..

PříspěvekNapsal: pon 06. úno 2012 17:21:34 
Jeffery Wilson "OG LOC"
Jeffery Wilson "OG LOC"

Opět řešíte píčoviny ...
Jestli tu chceš zůstat, tak tu zůstaň a ser na lidi ... bav se pouze s těma co se s těbou bavěj normálně a na ostatní ser. To že se do tebe navážej je nějaká jejich vada, když nedokážou pochopit že ti je jenom 9. Každýmu bylo 9 a chovali se jak děti ...
Jen pro informaci: Každej člověk BYL, JE A BUDE aspon minimálně dítětem.
Fakt vás nechápu. Co si tim dokazujete, že každýho urážíte? Že se do někoho navážíte? Nejprve zhodnoťte sebe a pak se starejte o ostatní. Většina lidí co chodí na tohle fórum, ze sebe dělá bůh ví co ... ale všichni tady stojej za ho*no ... Dřív sem někdo přišel a ten kdo chtěl tak pomohl ten kdo nechtěl držel hubu a staral se o sebe. Proč to nemuže bejt i teď? Protože je pojebaná doba, kdy si musí každej něco dokázat ... Jen pro info - dokazujete si velký ho*no ;) akorát děláte dementy samy ze sebe.
Konec ...

Každej, kdo si do podpisu dává "Listinu dementů" dokazuje, jakej dement je on sám. Nechápu co si tím dokazujete.

Obrázek
Potřebuješ original soubory do hry? Zajdi na můj web a vše seženeš.
Na webu se stále pracuje, tak berte ohled.

Spoiler:
Obrázek

PříspěvekNapsal: pon 06. úno 2012 17:23:01 
Marc Wayne "B-Dup"
Marc Wayne "B-Dup"

Myslim ze toto je fakt demencia....
Nepochopim ako moze niekto niekoho urazat koli veku !
Pre mubbyho : Spametaj sa co tu pises ! To ze ty mas nejaky freehosting , a niekto ho odmietne , nemusis nanho hned zaciat vytahovat taketo reci ! Spamtajte sa ludia tu je demokracia , nieje tu ziadna vekova hranica !!!

Obrázek

Kontakt :
E-Mail : majkx5@gmail.com

PříspěvekNapsal: pon 06. úno 2012 17:24:03 
Lance Wilson "Ryder"
Lance Wilson "Ryder"

ĐrสgoN_Cz píše:
Opět řešíte píčoviny ...
Jestli tu chceš zůstat, tak tu zůstaň a ser na lidi ... bav se pouze s těma co se s těbou bavěj normálně a na ostatní ser. To že se do tebe navážej je nějaká jejich vada, když nedokážou pochopit že ti je jenom 9. Každýmu bylo 9 a chovali se jak děti ...
Fakt vás nechápu. Co si tim dokazujete, že každýho urážíte? Že se do někoho navážíte? Nejprve zhodnoťte sebe a pak se starejte o ostatní. Většina lidí co chodí na tohle fórum, ze sebe dělá bůh ví co ... ale všichni tady stojej za ho*no ... Dřív sem někdo přišel a ten kdo chtěl tak pomohl ten kdo nechtěl držel hubu a staral se o sebe. Proč to nemuže bejt i teď? Protože je pojebaná doba, kdy si musí každej něco dokázat ... Jen pro info - dokazujete si velký ho*no ;) akorát děláte dementy samy ze sebe.
Konec ...

Taktiež si myslím to isté čo ty nejdem to už rozoberať debilom to nevysvetlíš...

PříspěvekNapsal: pon 06. úno 2012 17:24:49 
Barry Thorne "Big Bear"
Barry Thorne "Big Bear"

_Killer_ píše:
Maniac píše:
1. Sú tu dlhšie.
3. Sú starší.
Hoj...

To je jedno kolko si tu aj ja som tu cez 2,5 roka..Je jedno či ovládaš niaky programovací jazyk pawn ktorý zanikne za pár rokov..Ide o to akú máš povahu a aký máš charakter a ako sa vieš správať medzi ludmi a získať si rešpekt..

Respekt pred tymito ko*otami ? Jedine maju respekt u tých najvišie postavených =) Im je to u pi¤i. Radšej budu ritolezi a budu lesť adminom a tak pred nos..

Mod obsahuje:
Kód:
Register/login= Y
Zamestnania= Y(Asi polovica)
Bonusy=N
Domy=N
Firmy=N
Prikazy=2%
Ostatné=50% (TextDrawy, atd..)

PříspěvekNapsal: pon 06. úno 2012 17:25:39 
The Truth
The Truth

ĐrสgoN_Cz píše:
Opět řešíte píčoviny ...
Konec ...

Presne tak.. ! Ale zase nikto nieje bez chyby a vždy si musí priznať že je v niečom dobrý takže to nijako neovplyvníš.. :)

PříspěvekNapsal: pon 06. úno 2012 17:27:17 
Barry Thorne "Big Bear"
Barry Thorne "Big Bear"

TeuneerSK píše:
ĐrสgoN_Cz píše:
Opět řešíte píčoviny ...
Konec ...

Presne tak.. ! Ale zase nikto nieje bez chyby a vždy si musí priznať že je v niečom dobrý takže to nijako neovplyvníš.. :)

Přesně tak bych to řekl i já :) .

Na samp mě najdeš pod nickem PdAn]KenJi[dSR

http://www.dsr.mzf.cz
http://www.pd-amaters.mzf.cz

i <3 drifting

PříspěvekNapsal: pon 06. úno 2012 17:28:12 
Lance Wilson "Ryder"
Lance Wilson "Ryder"

Maniac píše:
_Killer_ píše:
Maniac píše:
1. Sú tu dlhšie.
3. Sú starší.
Hoj...

Respekt pred tymito ko*otami ? Jedine maju respekt u tých najvišie postavených =) Im je to u pi¤i. Radšej budu ritolezi a budu lesť adminom a tak pred nos..

Oni nemajú rešpekt ani pred moderátormi adminmi..Cca 2 roky do zadu som mal rešpekt napr. ku Om3novi..Všetci sa ho báli..A bolo to aj tak že uživatelia mali pred sebou rešpekt ale to tu už nikto nepozná...

PříspěvekNapsal: pon 06. úno 2012 17:45:51 
Marc Wayne "B-Dup"
Marc Wayne "B-Dup"

Forum a jeho priemerna inteligencia zanikajú ale nakolko je tu zpeť aj ffredyk tak sa to snaď zas upokoji danny poradím ti ignoruj ich a rozprávaj sa stými čo ťa berú normalne a zvyšku fora zpametajte sa a som inač zato to podávam dialši návrh na zmenu aby sa k tomuto admin teamu pripojily aj členovia teamu stareho to jest - freshmen je aktívny a om3n je prísny a taktiež aj zvyšok a maly by sa sem vrátiť ty ktory to tu držaly činska polievka kureci rizek avest a dialsi mozno by sa forum pak dokazalo zregenerovať k normalnej funkčnosti a k teme danny hore som povedal ignorant a priatel jedneho neaznamenavaj s druhym sa bav a myšlím si že vek je posledne čo tu niekoho ma obmedzovať a vytlačovať vládne demokracia je 21.storočie uvedomte sa už aj islám pomaly konči dlholete tradicie v francuzsku zakazali zahalovanie žien a v islame sa tiež planuje prevrat aby ženy už maly rovnake práva už nejsme bohvie kde v stredoveku alebo pred kristom tak sa trochu zamyslite zhodnodte seba a až potom ostatných !!!!

PříspěvekNapsal: pon 06. úno 2012 18:08:26 
T - Bone Mendez
T - Bone Mendez

G4NG píše:
Forum a jeho priemerna inteligencia zanikajú ale nakolko je tu zpeť aj ffredyk tak sa to snaď zas upokoji danny poradím ti ignoruj ich a rozprávaj sa stými čo ťa berú normalne a zvyšku fora zpametajte sa a som inač zato to podávam dialši návrh na zmenu aby sa k tomuto admin teamu pripojily aj členovia teamu stareho to jest - freshmen je aktívny a om3n je prísny a taktiež aj zvyšok a maly by sa sem vrátiť ty ktory to tu držaly činska polievka kureci rizek avest a dialsi mozno by sa forum pak dokazalo zregenerovať k normalnej funkčnosti a k teme danny hore som povedal ignorant a priatel jedneho neaznamenavaj s druhym sa bav a myšlím si že vek je posledne čo tu niekoho ma obmedzovať a vytlačovať vládne demokracia je 21.storočie uvedomte sa už aj islám pomaly konči dlholete tradicie v francuzsku zakazali zahalovanie žien a v islame sa tiež planuje prevrat aby ženy už maly rovnake práva už nejsme bohvie kde v stredoveku alebo pred kristom tak sa trochu zamyslite zhodnodte seba a až potom ostatných !!!!

G4NG ma pravdu

PříspěvekNapsal: pon 06. úno 2012 18:10:26 
T - Bone Mendez
T - Bone Mendez

G4NG píše:

Súhlas

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 57 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]