Právě je úte 22. kvě 2012 12:25:54
Hosting WEDOS.cz
SLEVA 25% (slevový kód:PAWNO25)

Nejnovější témata:
[HLADAM] Názov web Hostingu od Jakubes
[HELP] NHL 09 od Jakubes
HRAJMINERCAFT.CZ - IndustrialCraft, BuildCraft, RedPower od MajkX
[OCHRANA] FS Control [Identifikovac hack prikazov] od Om3n
[Hlasovanie] Pridanie teamov do PICH od MajkX

Vyzkoušejte antivirus ESET Smart Security 5

Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Zobrazit nové příspěvky | Zobrazit vaše příspěvky

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: [ GM ] MOD !!!
PříspěvekNapsal: stř 02. lis 2011 23:41:50 
Zabanovaný uživatel

tAKZE JA pripravujem mod gta miami city to este presne nwm ale by som potreboval pomoc , mam uz 2 pawnerov a potreboval by som sikovneho mapero a lacneho a finacna suma by mu neunikla , takze kto by mal zaujem nech napise na skype brian0000007 ok prosim , a bude aj zapisany ako spolutvorca modu a dostane aj penize a nieco este o mode mod sa bude odohravat v celom gta po celom gta su auta zamestania atd adt...
a ja by som povreboval namapovat nejake pekne velke mesto co pripomina miami bude tam aj obchody , a vselico takze toto by to bolo nieco iste o mode , zamestnania policajt hasic a sbs , ochrankar , strazca letiska , prezident a starosta , a ked sa chcete dostat z jedneho mesta do druheho tak vas zastavia boti npc a vam vypise ze ked chcete ist do toho mesta tak musite zaplatit a ked zaplatite tak vam otvori samo branu a vas to pusti dalej a kazdom meste su 2 hotely luxus z 30 izbami a npc limuzinami a mate asi 50 ciest a zato sa plati tak toto by bolo vsetko takze uz len tu map potrebujem , Dakujem. :D

Předmět příspěvku: Re: [ GM ] MOD !!!
PříspěvekNapsal: čtv 03. lis 2011 0:05:28 
T - Bone Mendez
T - Bone Mendez

Čau, já sice nejsem nějakej dobrej maper, ale pár dobrých map sem už zvládl, makám na mapě jménem ,,Ostrov" , prostě ostrov na který se najede mostem a tam sou domy , obchody, hotely atp. Takže jestly stim chceš nějak pomoct kontaktuj mě na skype lalan98 ...

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]