Právě je úte 22. kvě 2012 10:25:07
Hosting WEDOS.cz
SLEVA 25% (slevový kód:PAWNO25)

Nejnovější témata:
[HELP] NHL 09 od MajkX
[Hlasovanie] Pridanie teamov do PICH od MajkX
[Ms 2012] NHL 2009 Remake od MajkX
[ HELP ]NPC od UpiR
[HELP]Hackovanie servera od kazlik

Vyzkoušejte antivirus ESET Smart Security 5

Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Zobrazit nové příspěvky | Zobrazit vaše příspěvky

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Jak to vidím já...
PříspěvekNapsal: pát 03. úno 2012 0:33:51 
Moderátor
Moderátor

Myslím že by nebylo špatné sdělit Vám, jak to vidím s chodem tohoto fóra.

1) Vedení:
Samozřejmě nikdo není dokonalý, ale nebudu si tady teď sypat popel na hlavu. Jsem rád, že můžu být opět fóru nápomocen a ještě víc jsem rád, že se mnou tuto práci dělá ffredyk. Doufám, že společnými silami to tu povedeme více než dobře.

2) Zpět do minulosti:
Poté, co se fórum dostalo do rukou Bloodmanovi, to tu vypadalo jako někde na dětském hřišti. Každý se tu hádal s každým, každý měl pravdu a každý se akorát zmohl pouze na to, že všechnu vinu svalil na Bloodmana. Ano, já byl také jeden z nich, kteří ho kritizovali. Však Bloodman určitě není nej uživatel fóra, to je jisté. Moc se mě nelíbilo to, jaké má s fórem plány (hned první změny tomu hodně napovídaly). Myslím ale že jsme to přepískli a tímto bych se mu chtěl omluvit. Ale dost o Bloodmanovi.

3) Komunita:
Druhý důvod toho bordelu co se tu dělo. Tato komunita byl jeden z hlavních důvodů, proč jsem odešel z postu správce. Už mě nebavilo řídit tento chaos. To co se tu dělo před mým odchodem bylo ještě přijatelné, ale to, co JSME předváděli při Bloodmanově vládě, to byl fakt humus. Při vyjednávání, jestli se to tak dá říct, s ffredykem a Lukášem byla jedna z hlavních podmínek ta, že si zde na fóru uděláme pořádek. Tímto bych Vás všechny ty, kteří se zde chováte nad rámce slušnosti, rád vyzval, abyste své chování přehodnotili a začali se zde konečně chovat, jako normální lidé. Samozřejmě, nemluvím k celé komunitě, je tu pár skvělých lidí, se kterými si rád pokecám, zavtípkuji apod.. Na druhé straně jsou lidé, které bych tu raději ani neviděl. Nicméně těch v poslední době ubývá. To ale neznamená, že se situace tady na fóru nějakým radikálním způsobem lepší. To zas ne. Komunitu doplňuje skupina lidí, kteří zde jsou trochu tišší. S těmi se (někdy mě to mrzí) nejen na chatu, ale třeba i v příspěvcích moc často nesetkávám. Každý si udělejte obrázek sám o sobě a zkuste se zařadit do některé z těchto skupin. Doufám, že skupinu číslo 2 dostaneme z tohoto fóra pryč ať už vyházením jejich členů (což bych si nepřál) nebo jejich převelením do ostatních skupin (s podmínkou zlepšení chování).

4) Tým
Začnu o globálních moderátorech. S těmi jsem přiměřeně spokojen. Říkám přiměřeně, protože mě zde někdy chybí aktivita. Ale to chápu a zatím na tom nehodlám nic měnit. Budu pokračovat u sekčních moderátorů. Tady je to už lepší. S těmi jsem spokojen a návrhy na změny hodností u žádného ze sekčních moderátorů se podávat nechystám.

5) Plány
Náš hlavní plán je, jak už jsem psal výše, pozvednutí kvality zdejší komunity a jejich akcí (diskuze, ....). Při rapidním zlepšení samozřejmě budeme chtít uživatele odměnit nějákými překvapeními i chystanými změnami či vylepšeními. Pokud to tu tedy bude lepší, máte se na co těšit.

6) Nováčci
Už dlouho pozoruji, jak se tu někteří lidé chovají k nováčkům fóra. Kdybyste viděli mé začátky na fóru, určitě byste se divili. Kdyby v té době se tu dělo to co teď, nezůstal bych tu a hledal bych radši informace o Pawn jinde, v druhém případě bych se na Pawn vykašlal úplně. Takže Vás chci poprosit, abyste se k nováčkům začali chovat příjemně, nikdy totiž nevíte, co z nového člena může jednou "vyrůst". No a když už někoho nebudete mít v lásce, tak mu to vyjádřete v rámcích slušnosti.

Nevím, co dál bych měl dodat, snad jen to, že toto je POUZE můj názor, ffredyk, Lukáš, Globální nebo sekční moderátoři to mohou vidět úplně jinak. Doufám, že si z tohoto tématu alespoň něco odnesete. :)

S pozdravem,
Váš Trautenberk

PS: Byl bych rád, kdybyste také přidali vlastní názor na tuto věc. Můžete klidně i tak, že mě ji pošlete přes PM a já ji zveřejním anonymně.

Předmět příspěvku: Re: Jak to vidím já...
PříspěvekNapsal: pát 03. úno 2012 0:53:47 
The Truth
The Truth

vidim to uplne stejne :) dobrej clanek... :)

PříspěvekNapsal: pát 03. úno 2012 1:07:52 
The Truth
The Truth

Hmm... mali by sme sa správať ku nováčikom jemnejšie alu sú tu taký čo si nevyhľádavajú tuty a príliš moc kopíruju a majú problémy... Takže ja nováčikov beriem a normálnym ľuďom poradím :)

Inak naozaj je tu komunita otrasné ale čo už :) ikto nemôže byť dokonalý :hehe:

Obrázek

PříspěvekNapsal: pát 03. úno 2012 1:12:32 
Moderátor
Moderátor

Samozřejmě jsem tím nemyslel, že nováčci jsou něco extra. Jen prostě každý potřebuje čas na přizpůsobení podmínkám. Oni jsou z ostatních webu a fór zvyklí na něco jiného, něco, co je tu třeba úplně jinak. Nebo je toto fórum jejich první. Určitě z toho nechci dělat školu internetové diskuze, ale zase nechci, aby byl každý nováček odtud vyhnán jen proto, že se k němu uživatelé chovají špatně při porušení některého z pravidel.

PříspěvekNapsal: pát 03. úno 2012 1:43:19 
Kendall Johnson "Kendl"
Kendall Johnson "Kendl"

Já počkám až jak se vyjádří Krakonoš :D

PříspěvekNapsal: pát 03. úno 2012 9:13:04 
Cesar Vialpando
Cesar Vialpando

Bomba, ale ako sa mozme spravat dobre k novacikom ked cekovo , jeden tam pise ze si napawnil RZE8.2., druhy spamuje typu: prosím HELP: ERROR atd... Linajku ani neda a do chatu spamuje: HALOOO, pomoze nekdo??? Akoze, i niektory normalny to robia, ale oni hodia len raz link na topic, alebo to napisu do MCHATu iba raz a ak sa nikto neozve, bud to povie petrovi alebo proste nekomu nebo zalozi topic..... A hlavne , novacikovia sa strasne dokazu urazit, vsetko beria vazne... Toto je haklive na QWERa :D. Ja som mu povedal ze je IDIOT :D ale to som myslel zo srandy lebo vobec nepochopil v com je chyba.. Ale potom bol genius :D :D :D

PříspěvekNapsal: pát 03. úno 2012 11:41:43 
Moderátor
Moderátor

Jistě, já chápu, že prostě s každým se vycházet nedá. Ale byli tu i někteří, kteří opravdu potřebovali pomoct a v chatu se s nimi nejednalo zrovna dobře.

PříspěvekNapsal: pát 03. úno 2012 11:45:58 
Kendall Johnson "Kendl"
Kendall Johnson "Kendl"

Petr píše:
Jistě, já chápu, že prostě s každým se vycházet nedá. Ale byli tu i někteří, kteří opravdu potřebovali pomoct a v chatu se s nimi nejednalo zrovna dobře.

Upřímně, já bych udělal nějakou velkou ceduli a tam by byl odkaz na Hledat. Proč tu někdo má někomu pomáhat, když tu jsou na to TuTy? Nováčkové a i někteří zde jsou jen lýní a nechce se jim hledat. A jen ty co to umí otravuji tím, jak to nechápou. Někdo jim to řekne jak to udělat a oni to jen zkopírují nebo opíšou a za týden je tu znova, že neví jak todle a todle.

PříspěvekNapsal: pát 03. úno 2012 11:47:48 
Moderátor
Moderátor

Velká cedule hledat... To by neuspělo, spíš sepíšeme nějáký krátký stručný text, který by je na to měl navést. Dám Vám odkaz a vy je budete pouze na ten text odkazovat? To by šlo ne?

No a pokud nebude chtít poslechnout, tak prostě napíšete někomu z moderátorů. :)

PříspěvekNapsal: pát 03. úno 2012 11:49:49 
Kendall Johnson "Kendl"
Kendall Johnson "Kendl"

Petr píše:
Velká cedule hledat... To by neuspělo, spíš sepíšeme nějáký krátký stručný text, který by je na to měl navést. Dám Vám odkaz a vy je budete pouze na ten text odkazovat? To by šlo ne?

No a pokud nebude chtít poslechnout, tak prostě napíšete někomu z moderátorů. :)

Napíšeme někomu z moderátorů? Spíše dej ceduli ať nováčkové píši moderátorům rovnou. Proč já mám psát nějakému moderátorovi, že nějaký nováček chce pomoc? V celku mi to je u zadku.

PříspěvekNapsal: pát 03. úno 2012 11:50:47 
Moderátor
Moderátor

Nemluvím o tom, že ten a ten potřebuje pomoct, spíš o tom že ten a ten nerespektuje rady ostatních uživatelů a pravidla porušuje dál.

PříspěvekNapsal: pát 03. úno 2012 11:50:52 
Marc Wayne "B-Dup"
Marc Wayne "B-Dup"

MYslim ze komunita jde nahoru ve vsech smerech jen jeji rast je treba usmernit držím palce a pak pripojim celkovy názor :D
PEtr súhlasim plne kludne ho spíšem aj ja :D
PS: 3 krát som tukol na odoslat aby som zistil ze uz ste vy dva postli new prislevky a az na 4 raz to odoslalo pustite k slovu aj ostatnych

PříspěvekNapsal: pát 03. úno 2012 11:52:01 
Moderátor
Moderátor

G4NG píše:
MYslim ze komunita jde nahoru ve vsech smerech jen jeji rast je treba usmernit držím palce a pak pripojim celkovy názor :D
PEtr súhlasim plne kludne ho spíšem aj ja :D

Ta komunita padla hodně dolů a možná, opravdu možná se teď trochu zvedá zpět. Díky za podporu. A ten názor sepiš prosím, zajímal by mě.

PříspěvekNapsal: pát 03. úno 2012 12:28:38 
T - Bone Mendez
T - Bone Mendez

Vidím to takisto... :v:

Vojna Gangov - samp.ntpclan.com:7777
Prison Fox River - samp.ntpclan.com:7772
Nevada RolePlay - samp.ntpclan.com:6666
a k tomu:
Minecraft server - rambo.fakaheda.eu:27066.

PříspěvekNapsal: pát 03. úno 2012 12:30:33 
Marc Wayne "B-Dup"
Marc Wayne "B-Dup"

Petr píše:

jak-pouzit-tlacitko-hledat-jeho-funkce-t11862.html

PříspěvekNapsal: pát 03. úno 2012 12:32:52 
Moderátor
Moderátor

Ivo Král píše:
Petr píše:

jak-pouzit-tlacitko-hledat-jeho-funkce-t11862.html

Dle mého je to moc dlouhé. Chce to krátký text, kde budou ty základní věci. Ale odkaz na toto by klidně ke konci být mohl. :)

PříspěvekNapsal: pát 03. úno 2012 13:06:04 
Melvin Harris "Big Smoke"
Melvin Harris "Big Smoke"

Takže můj názor ano toto forum se za vlady bloodmanovi rozpadalo prisel petr a aspon ma plany do budoucna to se mě líbí.Chovat se k nováčkum slušně nejde když prvně napíši tema a neskusí hledat jinak s teamem jsem spokojen ;)

Spoiler:
Obrázek

Obrázek

Obrázek

PříspěvekNapsal: pát 03. úno 2012 13:07:51 
Jeffery Wilson "OG LOC"
Jeffery Wilson "OG LOC"

Petr má nejaké ambície s týmto forom, ale myslím že aj Bloodman mal.
Problém pri bloodmanovy bol taký, že Pár jedincov tu ho nemajú radi, a začali robiť "Vojnu" Pridali sa ďalší. etc

PříspěvekNapsal: pát 03. úno 2012 13:36:25 
Marc Wayne "B-Dup"
Marc Wayne "B-Dup"

1.Komunita:
Inteligencia komunity pawno.cz velmi poklesla to je isté no podla toho jak to tu tak sledujem sa ale znova obnovuje a navyšuje len treba tento rast usmernit na dobrý účel

2.Admin Team:
Myslím že je velmi kvalitný len niekedy neaktívny mohlo by sa zaviesť nejaka funkcia kde by sa adminy zapisovali pokial by voped vedeli ze budu dlhsie neaktívny aby sa mohol poprípade vybrať zástupca na danu dobu

3.Sutaze:
Myslím že bysa mohol spraviť súťažny kútik ohladne programovania alebo inych hlúposti proste taky kútik pre zábavu kde by sa príspevky nezapocitavaly medzi ostatné a tym by platilo okrem hodnosti napríklad oblubenost uzivatela alebo nieco take :D a aby to bolo fakt efektívne vymislieť aj nejake ceny napríklad V!P skupinu vytvorit a donej davať vyhercov ale len na nejaku dobu alebo nejaky medailovy system že by v profile bola položka medaily a tam by mu pridavalo obrazky medaily za rozne sutaze a to so skupinou vcip ze za vitazstvo by dostal co ja viem tyzden vip to jest skupinu vip a knej priradenu nejaku barvicku pre nick a s nejakymi mensimy vymozenostami samozrejme nie bany vari atp ale co ja viem specialne bbcody na zvyraznenie pisma napríklad abo daco take

4.Partneri:
Myslím že by fóru prospelo najisť nejakych silných partnerov ja ak by som doporučil www.GREATRADIO.cz tam ak sa namňa odkážete snaĎ vám to trochu vo vyjednávani pomôže taktiež urobiť nejaky banner a knemu možnosť kopirovať jeho html-code aby ho ludia a uživatelia čo to tu maju radi mohly dať na svoje weby blogy a poslielať link na naše forko ďalej taktiež ich bb-code verziu

5.Bloodman:
ja taky proti tebe štrajkoval no stiále sme priatelia len ty a valenta sa nezhodnete v názoroch a preto som bol zásadne proti lebo by to znamenalo skázu fóra a taktiež tu bol chaos a týmto sa ti chcem ospravedlniť

6.skupiny:
Myslím že by sa mala znovuobnoviť skupina banned a spraviť nejakys zoznam parazitov čiže napr. jakubes , styler atp proste aby ludia z inych webov vedeli že tymto luďom dávať ban niečo ako na http://gta.cz/san-andreas/clanek/paraziti

Toto neni zdaleka všetko no už mám poradu pak dopišem aj zvyšok

PříspěvekNapsal: pát 03. úno 2012 13:52:07 
Barry Thorne "Big Bear"
Barry Thorne "Big Bear"

Hele řeknu vám to takhle jsem nováček jsem maper na pawno jsem brutální lama a jsem proto aby tu byli třeba nějací pomocníci ted mám problém s portem neumím udělat a kamzik tuším že se jmenuje tak ten mi ted hodně pomohl takže jsem proto aby se neodpisovali nováčci jen proto že to neumíme tak nás nemusíte odepisovat časem se to naučíme každí nováčci nejsou stejní ;) ;) ;)

PříspěvekNapsal: pát 03. úno 2012 14:13:07 
Moderátor
Moderátor

killbill píše:
Takže můj názor ano toto forum se za vlady bloodmanovi rozpadalo prisel petr a aspon ma plany do budoucna to se mě líbí.Chovat se k nováčkum slušně nejde když prvně napíši tema a neskusí hledat jinak s teamem jsem spokojen ;)
Jak jsem psal, ze začátku jsem se choval dost podobně. A nebyl jsem sám, podívej se i na ostatní, co v roce 2009 začínali. Tenkrát je odtud nikdo nevyhnal, spíš naopak, posunul je dál. Chci, aby to tak fungovalo i teď.

PříspěvekNapsal: pát 03. úno 2012 14:15:15 
Marc Wayne "B-Dup"
Marc Wayne "B-Dup"

Petr píše:
killbill píše:
Jak jsem psal, ze začátku jsem se choval dost podobně. A nebyl jsem sám, podívej se i na ostatní, co v roce 2009 začínali. Tenkrát je odtud nikdo nevyhnal, spíš naopak, posunul je dál. Chci, aby to tak fungovalo i teď.

jj to byli časi kureci rizek avest a dalsie :D

PříspěvekNapsal: pát 03. úno 2012 21:53:54 
Wu Zi Mu "Woozzi"
Wu Zi Mu "Woozzi"

Já si myslím, že petruv názor není zlej, ale každopádně, kdyby se zavedli pravidla, a neboli by se fórum směřovalo spíše k pawnu jak k jiným věcem :), jelikož začíná to bejt trošku jak nějaké hojko.. nechci dělat reklamu..

PříspěvekNapsal: pát 03. úno 2012 22:08:05 
Moderátor
Moderátor

Jelikož se to tu už rozjelo dostatečně i do dalších sekcí, tak neplánujeme jejich zrušení. Nicméně určitě by bylo dobré udělat z jazyku "Pawn" hlavní téma tohoto fóra a o to také budeme usilovat. :) Díky za názory.

PříspěvekNapsal: pát 03. úno 2012 22:10:32 
Wu Zi Mu "Woozzi"
Wu Zi Mu "Woozzi"

Kdyby se zavedli nějaké pawn aktivity, do čeho by se lidi zapájeli, tak by to bylo super! a tuhlenctu sekci by to mnoho násobně oživilo

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]